hoe werkt het

Als u besloten hebt om een speciaal voor u ontworpen tegel/mozaïekwerk aan te schaffen dan kom ik eerst langs om een goede indruk te krijgen van de ruimte waarin het moet komen ; ik meet, schets, maak wat foto’s. Tijdens dat bezoek laat ik me door u inspireren voor het ontwerp.

Thuis ga ik tekenen. Meestal kom ik met twee of drie grove schetsen. Daaruit maakt u een keus en dat werk ik verder uit totdat er een bevredigend ontwerp ligt. Naar aanleiding van het ontwerp maak ik een begroting van materiaalkosten en arbeidskosten. Als we het eens zijn geworden ga ik het mozaïek voor zover mogelijk thuis maken op matten. Als het klaar is kom ik een dag naar uw toe om het te plaatsen, of te werken en te voegen.

De mogelijkheden zijn haast onbeperkt; van een enkel mozaïekje ter grootte van een tegel tot een wandvullend kunstwerk. Iedere combinatie met gewoon tegelwerk kan en ook een driedimensionale uitbouw is mogelijk. Ik werk binnen in principe met Mosa tegels en buiten met Ceramico Vogue. Deze fabriekanten leveren goede kwaliteit en hebben een groot assortiment effen gekleurde tegels. In speciale gevallen gebruik ik glas of marmer.